diners & diversen

Ala Carte Diner

Koude Voorgerechten

Carpaccioschotel met een pestodressing

Ardenne ham met meloen

Garnalencocktail

Kipcocktail met fruit en cocktailsaus

Vitello Tonato: dun gesneden kalfslende met tonijncrème

Vispalet, paling, zalm, garnalen

Vleespalet met diverse soorten vleeswaren

Bruschetta, ciabattabrood met tomaat en basilicum

Warme Voorgerechten

Boerengroentesoep met soepballen en vermicelliHuisgemaakte tomatensoep

Romige mosterd-knoflooksoep met croutons

Paprikasoep

Aspergesoep (seizoensgebonden)

Geitenkaas omrolt met spek

Reuzengarnalen gebakken in knoflook

Broodmandje met spek en diverse groenten

Hoofdgerechten

Varkenshaas medaillon geserveerd met champignonroomsaus

Biefstuk van de haas met een stroganoffsaus

Zalmmootje in hollandaisesaus met diverse groenten

Runderstoofpotje, rundvlees gestoofd in rode wijn

Vispannetje, diverse soorten vis gestoofd in een bouillon

Gevulde kipfilet omwikkeld met spek

Gebakken Talapia filet met een sinaasappelsaus

De hoofgerechten worden geserveerd met ratatouille, haricoverts met spek & gesneden aardappel. Op tafel verzorgen wij verse frieten, krieltjes, groene salade, mayonaise & appelmoes

Desserts

Crème brûlée

Chocolade mousse

Tiramisu

Pannacotta met bosvruchten

Fruitsalade met ijs en slagroom

Brown betty met een bolletje vanille-ijs

 

Bij het a la carte diner kunt u zelf uw menukaart samenstellen. Wij vragen u uit elke gang een keuze te maken uit twee gerechten. Wij verzorgen verder de menukaarten voor uw gasten, zodat zij aan tafel een keuze kunnen maken. Uw keuze kunt u via de contactpagina doorgeven. Klik hiervoor op de onderstaande knop

Start typing and press Enter to search