5-jarig jubileum Het Brabantse Land

Evenement begint over:
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

5-jarig jubileum Het Brabantse Land

18 november 2017 | 20:30 – 02:00

Partycentrum Het Brabantse Land viert 5-jarig jubileum

Horecaondernemer en eigenaar Marcel Munters viert zijn 5 jarig jubileum in Partycentrum Het Brabantse Land op zaterdag 18 november 2017.

Het Brabantse Land in Rijswijk (nbr) is 5 jaar geleden overgenomen door Marcel Munters. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijf, heeft hij in 2012 de zaak overgenomen van de familie v/d Oever.

Na een totaal vernieuwde look en uitstalling van het bedrijf heeft Het Brabantse Land al vele gasten mogen ontvangen en plezieren. In 5 jaar tijd is het Partycentrum uitgegroeid naar een frisse en moderne feestlocatie met een geweldig team medewerkers.

Zaterdag 18 november viert Het Brabantse Land dit fantastische jubileum samen met jullie!

KIDS
Voor de kinderen wordt er in samenwerking met de Sinterklaasvereniging Giessen-Rijswijk een feestelijk lampionnenoptocht georganiseerd en aansluitend een PIETENDISCOSHOW gehouden in Het Brabantse Land. Om 18:00 uur start de lampionnenoptocht vanuit de dorpsstraat tegenover de SPAR RIJSWIJK. Vanaf 18:30 uur zal de feestelijke Pietendiscoshow plaatsvinden in Het Brabantse Land. De entree is voor iedereen gratis!

FEESTAVOND
Om 20:30 uur barst het feestspektakel los in Het Brabantse Land! Een spetterende feestavond met PartyDJ’s, feestelijk welkomstdrankje, gratis hapjes & LIVE optredens van onze favoriet: DE SNOLLEBOLLEKES

De TICKETS zijn €10,- per stuk met daarbij een feestelijk welkomstdrankje en de hele avond gratis hapjes!

 

Line-Up

De Snollebollekes
Feest-DJ Thomas

Start ticket verkoop: 01 september 2017

Ticketprijs €10,-

Start typing and press Enter to search